Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Kuzey Ve Batı Kesimlerde Artacak

Hava sıcaklığı, Kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara ile Kuzey Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

SİS UYARISI
Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, zamanla kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık zamanla bölgenin batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ :Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ:Parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu (22)
İZMİR: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu (23)
ADANA : Az bulutlu ve açık. (25)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu (23)
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu (18)
BOLU: Parçalı ve az bulutlu (16)
TRABZON:
Parçalı ve az bulutlu (18)
ERZURUM:
Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu  (9)
DİYARBAKIR:
Az bulutlu ve açık(19) 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.