Öne Çıkanlar Nevruz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici fifa başkanlık seçimi fifa adaylar kimler google Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu Sosyal Güvenlik Kurumu başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü numan kurtulmuş kati piri türk öğrenciler

Millî Savunma Bakanı Akar, ABD Savunma Bakanı Austin İle Telefonda Görüştü

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar,  ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.  Görüşmede NATO, ikili ve bölgesel konular ele alındı.

Bakan Akar ve Bakan Austin; Ukrayna’daki gelişmeler, terörle mücadele, F-16 tedariki başta olmak üzere savunma ve güvenlik konularında bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.