Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin kınama bugünün gündemi Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Millî Savunma Bakanı Akar'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Tıp camiası mensupları bireylerin ve toplumların sağlığının korunmasından, salgın hastalıklarla mücadeleye ve doğal afetler sonucu ortaya çıkan yaraların sarılmasına kadar insan hayatını ilgilendiren her durumda ulvi bir görev ifa etmektedir." dedi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Akar'ın yayımladığı mesaj şöyle; 

"Tıp Camiasının Değerli Mensupları,

Tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı en içten duygularla kutluyorum.

Tıp ilmi tarih boyunca insan yaşamının sürdürülmesinde, yaşam kalitesinin yükseltilmesinde ve korunmasında daima özel öneme sahip olmuştur.

Bu çerçevede tıp camiası mensupları da bireylerin ve toplumların sağlığının korunmasından, salgın hastalıklarla mücadeleye ve doğal afetler sonucu ortaya çıkan yaraların sarılmasına kadar insan hayatını ilgilendiren her durumda ulvi bir görev ifa etmektedir.

Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yapan sağlık çalışanları hayatımızda her zaman müstesna bir yere sahiptir.

Nitekim sağlık çalışanlarımız, tarihimizin en büyük afetlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlarımızın tedavi ve rehabilitasyonları için her türlü tıbbi müdahaleyi hızlı ve etkin bir şekilde uygulamıştır.

Bu büyük felaketin yaralarının sarılması için ülkemizin dört bir yanından bölgeye gelerek üstün bir gayretle çalışan tıp camiası mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Onların fedakârlık ve kahramanlıkları her türlü takdirin üzerindedir.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle kutsal vazifelerini yerine getirirken hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımızı, ebediyete intikal eden sağlık personelimizi ve depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum. 

Sağlık alanında ülkemize ve insanımıza katkı sağlayan emekli ve çalışan tüm tıp camiasına bir kez daha özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.