Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin kınama bugünün gündemi Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Dünya Pilotlar Günü Mesajı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle; 

"Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım,

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu kahraman ve fedakâr pilotlarımız başta olmak üzere, tüm pilotlarımızın “Dünya Pilotlar Günü”nü en içten duygularla kutluyorum.

Kahraman pilotlarımız, semalarımızı korumasından terörle mücadele kapsamında icra edilen harekâtlara, denizlerimizdeki hak ve menfaatlerimizin kararlıkla korunmasından gerek yurt içi gerekse uluslararası insani yardım faaliyetlerinin icrasına kadar üstlendikleri tüm görev ve sorumlulukları büyük bir başarıyla yerine getirmektedir.

Semalardaki güven timsali olan pilotlarımız; yetenekleri, eğitimleri, disiplinleri ve üstün sorumluluk anlayışlarıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin gurur kaynağıdır.

Kahraman pilotlarımızın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendikleri tüm görevleri başarılarıyla yerine getireceklerine inancımız tamdır.

Yerli ve millî savunma sanayimizin sağladığı imkân ve kabiliyetlerle desteklenen üstün yetenekli pilotlarımız ile Hava Kuvvetlerimiz çok daha güçlü, semalarımız çok daha güvende olacaktır.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş tüm pilotlarımızı rahmet ve minnetle, gazi pilotlarımızı şükranla yâd ediyorum.

Tüm pilotlarımızı bir kez daha en içten duygularla kutluyor; kendilerine emniyetli uçuşlar, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.