Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel meme kanseri Metina milliyetçi hareket partisi astım

MSB: Ağrı-Iğdır Hudut Hatlarında 9.946 gram Metamfetamin ve 2.002 gram Toz Esrar Ele Geçirildi

Milli Savunma BakanlığıAğrı-Iğdır hudut hatlarında yapılan arama-tarama faaliyetinde 9.946 gram metamfetamin ve 2.002 gram toz esrar ele geçirdiğini açıkladı. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Terör örgütünün en büyük destekçisi olan uyuşturucu çetelerine bir darbe daha! Sınırlarımızda keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini sürdüren Hudut Kartallarımız, Ağrı-Iğdır hudut hatlarında yapılan arama-tarama faaliyetinde 9.946 gram metamfetamin ve 2.002 gram toz esrar ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu madde, @jandarma’ya teslim edildi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.