Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

NATO Savunma Bakanları Toplantısı Tamamlandı

Dün başlayan ve bugün de devam eden NATO Savunma Bakanları Toplantısı tamamlandı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, video telekonferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıda savunma ve güvenlik konularına ilişkin gelişmeler hakkındaki görüşlerimizi dile getirdi.

Video telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen NATO Savunma Bakanları Toplantısı tamamlandı. Dün başlayan ve bugün de devam eden toplantıya NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg başkanlık ederken, 30 üye ülkenin Savunma Bakanları toplantıya kendi ülkelerinden canlı bağlantı ile katıldı. 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar da Bakanlık karargâhından video telekonferans yöntemiyle toplantıya iştirak etti. Bakan Akar, dün ve bugün yaptığı konuşmalarla savunma ve güvenlik konularına ilişkin gelişmeler hakkındaki görüşlerimizi dile getirdi, bazı değerlendirmelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.