Öne Çıkanlar Sera terörist çin fibabanka Dantel Beşerî tbmm terör operasyon İletişim Başkanı Fahrettin Altun Gözcüler filminin yeni posteri Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan

Osmaniye Ticaret Ve Sanayi Odasına Silahlı Saldırı

Eski MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy'un ağabeyi Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay; Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasında meydana geldi. Kimliği henüz belli olmayan kişi tarafından Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ve Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy silahla ateş etti.

Başkan Yardımcısı ve MHP Eski Milletvekili Ruhi Ersoy'un abisi Hasan Ersoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Başkan Devrim Murat Aksoy ise kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.