Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Özgenç: “TSK Milletin Ordusudur, CHP'nin Güvenlik Şirketi Değildir “

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 'çapsız siyasetçilerin' askeri tahrik etmek istediğini söyledi. Özgenç, "TSK milletin ordusudur, CHP'nin güvenlik şirketi değildir." dedi. 

Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada,  CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Türk Milletinin göz bebeği TSK için "satılmış ordusözlerine tepki gösterdi. 

CHP’li Başarır’ın sözlerinin asıl amacının farklı olduğunu savunan Özgenç, "Bu 3-5 darbe yanlısının hezeyan dolu sözleriyle koca ağacın değil içinin oyulması, yaprağına dahi dokunamazlar. Şu da bilinmeli ki böcekler asırlık çınarın üzerinde gezinebilir, etrafında dolaşabilir ama özüne bir etkisi olamaz." diye ifade etti. 

"Ordu, milletin ordusudur, aslına dönmüştür. Kendi içinde cuntacıları temizleyerek çağdaşlaşmaktadır"

TSK'nın, Türk milletinin şerefi olduğunu ifade eden Özgenç, şöyle devam etti: "Türk Silahlı Kuvvetleri, iç ve dış düşmanlara karşı, ülkemizin varlığının ve bekasının en büyük teminatıdır. Dolayısıyla halkın iradesine saygılı ve demokrasinin gereği olan demokratikleşme yolunda önemli adımlar atan TSK'yı hakir görmek kimsenin haddine değildir. 3-5 darbe yanlısının hezeyan dolu sözleriyle koskoca bir kurum olan TSK bir yerlere çekilmeye çalışılıyor. Ordu, milletin ordusudur, aslına dönmüştür. Kendi içinde cuntacıları temizleyerek çağdaşlaşmaktadır." 

“Ordu+CHP=İktidar Formülü Artık Tutmuyor” 

"TSK, milletin ordusudur, CHP'nin güvenlik şirketi değildir" diyen Özgenç, "Bu darbe sever cuntacı zihniyetin arzusu halka rağmen ordu darbe yapsın, iktidarı gümüş tepside kendilerine versin. Bu tür tahrik edici söylemlerin, Türkiye'nin geçtiğimiz günlerde Akdeniz’de gerçekleştirdiği tatbikattan sonra dillendirilmesi manidardır. Aslında orduya kızıp hezeyanlarını duşa vurmalarının sebebi Ordu+CHP=İktidar formülünün artık tutmuyor olması. Seçimle iş başına gelemeyenler istiyorlar ki anti demokratik bir müdahale ile kendilerine siyasi rant kapısı açılabilmesi için yanıp tutuşuyorlar.  

Halka hiç bir politika sunmayan, umut vermeyen CHP'nin sözde milletvekilinin bu tür söylem içerisinde olmaları da seçimden umutlu olmadıkları anlaşılıyor." ifadelerini kullandı. 

Bu tür çıkışlarla askerin dolduruşa getirilmek istendiğini belirten Özgenç, "Aklı sıra orduyu art niyetlerine alet etmek istiyorlar. Asker darbeci olursa iyi, demokrat olursa ‘satılmış’. Siyasi söylemlerinde iktidara geliyoruz diyenlerin bu telaşı neden, TSK'yı niye arkanızda görmek istiyorsunuz? Yoksa 2023 seçiminden umudunuzu yitirdiniz mi?" diye sordu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyazi Atmaca 3 yıl önce

Tepkiye tepki!

Avatar
Serap BULUT 3 yıl önce

CHP mersin milletvekili ali mahir başarır'dır . chp'nin geldiği noktanın özetidir.

hdp ile anayasa hazırlayıp, ypg terörist değildir diyen chp, sonunda bunu da yaptı ve türk ordusuna satılmış ordu dedi. chp döneminde kendisine sığınan azerileri ruslara teslim eden chp dönemi ordusu satılmamış ama karabağ'da ermenilere demir yumruğunu indiren ordu satılmış öylemi?

bu söylediklerinizin ağır bedelleri olmalı...

ypg vatansever, türk ordusu satılmış ha? Yazıklar olsun sizin ervahınıza....