Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank bugünün gündemi gündem özel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

Sağlık Bakanı Koca: "İzmir’deki Depremde 4 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "İzmir’deki depremde ne yazık ki 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplamda 120 vatandaşımız depremden etkilendi." dedi. 

15:00 sıralarında İzmir'de gerçekleşen deprem sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca acı haberi duyurdu.Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medyadan bir paylaşım yaparak İzmir depremi sonrası acı haberi Türkiye ile paylaştı. 

Bakan Koca yaptığı açıklamada; "İzmir’deki depremde ne yazık ki 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplamda 120 vatandaşımız depremden etkilendi. 38 ambulansımız, 35 UMKE ekibimiz ve 2 ambulans helikopterimiz olay yerinde. Tüm desteğimizle İzmir halkının yanındayız. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.