Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Liman, Bakanlık Müşavirliğine Atandı

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Köksal Liman, Milli Savunma Bakanlığı Müşavirliğine, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdür Yardımcısı Şeref Çolak ise Maliye Bakanlığı Müşavirliğine atandı.

Maliye, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Atama kararlarına göre, Maliye Bakanlığı Müşavirliğine Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdür Yardımcısı Şeref Çolak, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Müşavirliğine Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Köksal Liman, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliğine Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Hanifi Avcı atandı.

Ayrıca, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Irparta Orman Genel Müdürü İsmail Tüfenkçi ile Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.(

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.