Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz suriye Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu SEBA Netsia

Sıcaklık Artışı Devam Ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Bursa, Bilecik, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Eskişehir, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Antalya ve Isparta çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esecek.

-ÇIĞ TEHLİKESİ-

Meteoroloji, “Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” uyarısı yaptı.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya ve Isparta çevrelerinin sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir, Ankara ve Kırıkkale çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde Bolu çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (19)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif yağmurlu. (16)

İZMİR: Parçalı bulutlu. (23)

ADANA: Parçalı bulutlu. (21)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu. (20)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (23)

ERZURUM: Parçalı bulutlu. (6)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu. (16)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.