Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ICBC)

Sıcaklık, Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van ve Hakkari'nin doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta, Batı Karadeniz ve öğle saatlerinden sonra Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetlice esecek.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara:Parçalı ve az bulutlu, güneybatısının yer yer çok bulutlu geçecek.

Ege: Genellikle parçalı, zamanla Kuzey ve İç Ege'nin yer yer çok bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ; Orta Akdeniz kıyılarında öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatılı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ; Kıyılarında kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Doğu Karadeniz kıyılarının çok bulutlu geçecek

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van ve Hakkari'nin doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık olacak.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (32)

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (30)

İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu (32)

​Adana: Parçalı ve az bulutlu (34)

Antalya: Az bulutlu ve açık (31)

Bolu: Parçalı ve az bulutlu (31)

Samsun: Parçalı ve az bulutlu (27)

Erzurum: Parçalı bulutlu (23)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (35)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.