Öne Çıkanlar çin türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel terörist almanya diyarbakır istanbul İsrail cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı Alexandra Frantti

Sındır: “Parlamenter Demokrasiyi En İyi Şekilde Yaşamalıyız”

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, İzmir’in Kemalpaşa, Bayındır ve Tire ilçelerinde partililerin bayramını kutladı. Sındır, CHP’nin özgürlükçü ve sosyal adaletçi bir demokrasiyi gerçekleştirebilecek güçte olduğunu ifade etti.

Kendilerinin, Türkiye’nin değerlerine, ilkelerine bağlı yurttaşları olduğunu söyleyen Sındır, “Kardeşçe barış içerisinde; demokratik, laik, sosyal hukuk devletini ve parlamenter demokrasiyi en iyi şekilde yaşamalıyız, yaşatmalıyız” ifadelerini kullandı.

“Bize Düşen Görev, AKP’nin Gerçek Yüzünü Ortaya Koymak”

Sırdır, kendilerine düşen görevler olduğunun belirterek şu ifadeleri kulandı:

“Bugün bize, örgütümüze düşen görev, AKP’nin gerçek yüzünü bir yandan ortaya koyarken diğer yandan CHP olarak geçmişten bugüne ilkelerimizden, değerlerimizden taviz vermeden nasıl dimdik ayakta duruyorsak bu ülkenin geleceği için; bu ilkelerin bu değerlerin olması gerektiğini her yerde her şekilde herkese anlatmalıyız. Halkımızın güven ve bize olan sevgisini büyütmeliyiz, yüceltmeliyiz."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.