Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum pkk ırak cumhurbaşkanı erdoğan

Suriye'den Kilis'e Bir Roket Daha

Kilis Valiliği, bugün saat 10.40 sıralarında Suriye’den atıldığı tespit edilen 2 roketatarın, Kilis şehir merkezine düştüğünü bildirdi. Valilik, olayda yaralanan 10 vatandaş ve 6 Suriye vatandaşının Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada,

“Kilis şehir merkezinde bugün saat 10.40 sıralarında Suriye’den atıldığı tespit edilen 2 roket düşmüştür. Olayda yaralanan 10 vatandaşımız ve 6 Suriye vatandaşı yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Yaralılarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.