Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

TAI ANKA, T625, HÜRKUŞ İle Singapur Airshow’a Katılacak

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi, (TAI) 6-11 Şubat  tarihleri arasında Singapur Airshow’da İnsansız Hava Aracı ANKA ve Genel Maksat Helikopteri T625'i  görücüye çıkaracak. 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, TAI, 6-11 Şubat  tarihleri arasında Asya fuarları arasında önemli bir yer taşıyan Singapur Airshow’a katılacak. Tüm ürünleri ile Singapur’a giderecek olan TAI, Singapur Airshow’da özellikle İnsansız Hava Aracı “ANKA” ve Genel Maksat Helikopteri “T625” için görüşmeler yapacak. TAI, Singapur Airshow’a da yerli ürünlerle katılım gösterecek ve T625, ANKA, ATAK, HÜRKUŞ ve MMU maketlerini sergileyecek.

Yapılan açıklamada, Asya ülkeleri ile ticari ilişkileri geliştirmek için Asya’nın en büyük havacılık fuarlarından biri olarak belirtilen Singapur Airshow’a katılım, bölgeye giriş kapısı olarak nitelendirilerek, "Her iki yılda bir tüm yüksek rütbeli askeri ve devlet yetkililerin katıldığı fuarda TAI ürünlerini sergileyerek Asya pazarında güçlü adımlar atma iddiasını sürdürecek” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.