Öne Çıkanlar TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Indie rock ICBC) ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Irak Kuzeyindeki Gara Bölgesinde 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Instagramdan Yeni Canlı Yayın Özellikleri CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Dr. Müzeyyen Şevkin IKEA Haberleri Irmak Okulları

TBB Başkanı Feyzioğlu: “Ufkumuzu Açan Gerçek Bir Vatanseveri Kaybettik”

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, hayatını kaybeden emekli büyükelçi ve MHP eski milletvekili Deniz Bölükbaşı hakkında yayınladığı taziye mesajında; "Ülke menfaatlerini her türlü siyasetin üzerinde tutan, milletine hizmetten hiçbir zaman vazgeçmeyen, bilgisi ve öngörüsüyle ufkumuzu açan gerçek bir vatanseveri kaybettik. Onu çok özleyeceğiz." dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli büyükelçi ve MHP eski milletvekili Deniz Bölükbaşı hakkında bir taziye mesajı yayınladı.

"Onu Çok Özleyeceğiz"

Feyzioğlu mesajında, “Diplomasinin duayeni, örnek devlet insanı ve beyefendi siyasetçi Deniz Bölükbaşı’nın vefatından büyük üzüntü duydum. Ülke menfaatlerini her türlü siyasetin üzerinde tutan, milletine hizmetten hiçbir zaman vazgeçmeyen, bilgisi ve öngörüsüyle ufkumuzu açan gerçek bir vatanseveri kaybettik. Onu çok özleyeceğiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.