Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak cumhurbaşkanı erdoğan pkk

TBMM Başkanı Şentop, Bahreyn'in Milli Günü'nü Kutladı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Bahreyn Milli Günü dolayısıyla Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Fawzia Zainal ve Bahreyn Şura Konseyi Başkanı Ali Bin Saleh Al - Saleh'e ayrı ayrı tebrik mektubu gönderdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Fawzia Zainal'e gönderdiği kutlama mesajında şunları kaydetti:

"Bahreyn'in Milli Günü'nü Türkiye Büyük Millet Meclisi ve şahsım adına canıgönülden tebrik ederim.

Ülkelerimiz arasında dostluk ve kardeşlik zemini üzerinde gelişen ilişkilerimizin, müşterek gayretlerimizle yoğunlaştıracağımız parlamentolar arası ziyaret ve temaslarla daha da zenginleşeceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, dost ve kardeş Bahreyn halkına sağlık, huzur ve mutluluk, zatıalinize ve şahsınızda Bahreyn Temsilciler Meclisinin değerli üyelerine başarı dileklerimi iletirim."

Mustafa Şentop, aynı mesajı Bahreyn Şura Konseyi Başkanı Ali Bin Saleh Al-Saleh'e de göndererek, Şura Konseyi üyelerine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.