Öne Çıkanlar ırak fetö pkk TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

TBMM Başkanı Şentop Hacı Bayram-ı Veli Camiinde Dua Merasimine Katıldı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camiinde Bahar Kalkanı Harekatı’na destek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen dua merasimine katıldı.

Ankara Hacı Bayram Camii'nde, sabah namazında okunan Fetih Suresi ve ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın okuduğu duaya katılan TBMM Başkanı Şentop, çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine açıklamada bulundu.

TBMM Başkanı Şentop şu ifadeleri kullandı:

"Çok önemli günler yaşıyoruz Silahlı Kuvvetlerimiz, Ordumuz Bahar Kalkanı Operasyonu Harekâtını başlattı milletimizin gönlü, aklı, fikri askerimizle beraber, dualarımız da onlarla beraber.

Diyanet İşleri Başkanlığımız bugün Türkiye'nin her yerinde bütün camilerimizde sabah namazında Fetih surelerinde dualarla buna öncülük etti.

Allah ordumuzu Mansur Muzaffer eylesin. İnşallah hem bölgemizde hem dünyada barışın, milletimizin hukukunun, mazlumların hukukunun savunucusu olan Türkiye'yi, Türkiye'nin ordusunu, silahlı kuvvetlerinin Muzaffer olması hem bölgede hem de Dünya barışı için çok önemli. Bütün arzumuz, gönlümüz ve dualarımız askerlerimizle beraber. Biz de burada Diyanet İşleri Başkanımızla beraber iştirak ettik."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.