Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

TİGEM 3 Ay Süreliğine Çobanlık Hizmeti Alacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Genel Müdürlüğe bağlı Ceylanpınar TİM’de 3 ay süreli koyun - keçi çobanlık işçilikleri ve kırkım hizmet alımı satın alacak.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan ihale ilanında, TİGEM’in 3 ay süreli çobanlık ve kırkım hizmet alımı satın alacağı duyuruldu.

İhale, kapalı zarf teklif alma usulüyle yapılacak, istekliler teklif tutarının yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecek. Kesin teminat ihale tutarının yüzde 6’sı oranında olacak. Teklif mektuplarının kapalı zarf içinde en geç 27 Mart’a kadar TİGEM Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekiyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Tigem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.