Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum zam ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

TİSK’ten Başsağlığı Ve Kınama Mesajı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Elazığ ve Van saldırılarından dolayı başsağlığı ve kınama mesajı yayınladı.
 
TİSK’in mesajında şu ifadeler kullanıldı:
 
‘’Bu sabah Elazığ’da, dün Van’da meydana gelen hain terör saldırıları TİSK Camiasını ve tüm milletimizi derin acıya sürüklemiştir.
 
Ardarda gerçekleştirilen bu saldırılar vatandaşlarımız arasında huzursuzluk yaratmayı ve ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef almaktadır.
 
Unutulmamalıdır ki her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti teröristlerin saldırıları karşısında tek yürek olacak ve bu süreçten daha da kuvvetlenerek çıkacaktır.
 
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Camiası olarak saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.’’
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.