Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

TSK: Diyarbakır’da 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır’da dün güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada, 2 terörist etkisiz hale getirildi. Yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 51 kişi yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığından yurt içi terörle mücadele kapsamında yapılan dün gerçekleştirilen operasyona ilişkin bilgilendirme yapıldı. Buna göre, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda ayrıca 1 adet M-16 piyade tüfeği ile 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi.

Yasa Dışı Sınır Geçişinde Bulunan Bin 51 Kişi Yakalandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Hudut Birlikleri tarafından Suriye sınırında 741 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında 1 adet piyade tüfeği ve 83 adet piyade tüfeği fişeği ele geçirildi. İran sınırında 121 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında 9 bin 470 paket sigara ele geçirildi. Öte yandan Yunanistan sınırında 188, Bulgaristan sınırında 1 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı.

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırTsk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.