Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen tüketici güven endeksi

TSK Yurt Genelinde Operasyonlarını Sürdürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yurt genelinde yürüttüğü operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirilirken, 7 terörist öldürüldü, bir terörist ise güvenlik güçlerine teslim oldu.

Dün Siirt’in Pervari ilçesinde devam eden operasyonda tespit edilen üç mağara içerisinde bir adet roketatar, 4 adet kalaşnikof, 9 adet roketatar mühimmatı, 7 adet el bombası, 494 adet makineli tüfek fişeği, 9 adet el yapımı patlayıcı düzeneği, 13 kilogram amonyum nitrat, 31 adet büyük tüp,710 kilogram gıda maddesi ve çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde dün PKK militanlarından kaçan bir üye teslim olurken, yapılan arazi aramasında bir adet el yapımı patlayıcı imha edildi. Hakkari’nin yanı sıra Tunceli Merkez’de de bir adet el yapımı patlayıcı olmak üzere 2 adet el yapımı patlayıcı imha edildi.

Mardin Dargeçit ilçesinde dün yapılan arazi aramasında ise tespit edilen bir sığınak içerisinde, 1 adet nişancı tüfeği, 1 adet makineli tüfek,300 adet piyade tüfeği fişeği ve 1 adet araç telsizi ele geçirilmiş, 200 kilogram amonyum nitrat ile hazırlanmış bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

Kars’ın Kağızman ilçesinde üs bölgelerine saldırı için hareket halinde oldukları anlaşılan, keşif ve gözetleme araçları ile tespit edilen PKK militanlarına yönelik yapılan hava harekatında 7 terörist öldürüldü. 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.