Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

TÜMSİAD Genel Başkanı: Kardeşliğimizi Bozmaya Çalışanlara Karşı Omuz Omuza Mücadele Etmeliyiz

TÜMSİAD Genel Başkanı Doğan, Diyarbakır'da gerçekleştirilen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yayımladı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

"Diyarbakır’da polis servis aracını hedef alan hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terörü hedeflerini gerçekleştirmek için araç görenler, dün olduğu gibi bugün de hedeflerine ulaşamayacaklar. Terör saldırılarıyla Türkiye’nin bir kaosa sürüklenmek istediği çok açık. Ancak bizler yılmayacağız, yılmamalıyız.

Sağduyumuzu koruyarak kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı omuz omuza mücadele etmeliyiz. Milletimiz tarih boyunca cesaretiyle korkusuzluğuyla anılmış bir millettir. Bu hain saldırılar bizi doğru bildiğimiz yoldan alıkoyamayacaktır.

Bu hain saldırıda, yaşamını yitiren polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.