Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

Türkeş: Polatlı Haymana Yolunda Telefonunun Çekmemesinden Yakındı

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ANGİAD’ın Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek, Ankara'nın çözüm bekleyen sorunlarını görüştüler. 

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ANGİAD’ın Emre Altındağ başkanlığındaki yönetim kurulu ile bir araya gelerek, Ankara’nın çözüm bekleyen sorunlarını ele aldı. Türkeş, Polatlı-Haymana yolunda telefonunun çekmemesinden yakındı.

ANGİAD’ın Emre Altındağ başkanlığındaki yönetim kurulu, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i Çankaya Köşkü’ndeki makamında ziyaret etti. Başkan Altındağ, Türkeş ve kendisine bağlı birimlerle işbirliği yapmak ve yurtdışı ticari gezilerde yer almak istediklerini belirtti.  Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ankara’nın ön plana çıkmasının gerekliliğine de işaret eden Altındağ, “Bu konuda ne emrederseniz hazırız” dedi.  Altındağ ayrıca, Ankara’da ağır sanayi hamlesi başlatılması konusunda yürüttükleri çalışmalar için de destek istedi.

-“ANKARA’NIN ÜÇ ÖNEMLİ MESELESİ VAR”-

Türkeş ise yeni kurulacak hükümette yer alıp almayacağını bilmediğini ancak Ankara milletvekili olarak Ankara’yı yakından takip ettiğini ve mutlaka çözülmesi gereken sorunları olduğunu belirterek, “Örneğin yurtdışına direkt uçuşun mutlaka artması lazım. THY’de bu konuda 2 farklı görüş var. İkincisi fuar alanının biran önce bitmesi lazımdır. Üçüncüsü sağlık turizmine yönelik bir şeyler yapılması, ilçelerle bağlantıların iyi hale getirilmesi gerekir. Polatlı’dan Haymana’ya giderken bazı noktalarda telefonum çekmiyor. Bütün bu meselelerin ivedilikle çözülmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.