Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri burgan bank TarımGFE Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Metina cumhuriyet halk partisi ab zirvesi kınama ihracat

TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu’nun "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Mesajı

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir mesaj yayınladı.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı;

“Toplumun huzur ve mutluluğu, bireylerin hiçbir engelle karşılaşmaksızın haklarını kullanabilmelerine bağlıdır. Toplumu oluşturan tüm bireylere eşit hak ve olanakların sağlanması çağdaş bir toplumun gerekliliğidir.

Bizlere düşen en büyük görev bireylerin hiçbir engelle karşılaşmamalarını sağlamaktır. Engelli vatandaşlarımızın önündeki olumsuzlukları kaldırmak, onların da sosyal hayatın içinde yer almasını sağlamak konusunda hepimize büyük görevler düşmektedir.

‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumda bu konudaki duyarlılığın artırılmasına, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine ve engellilerimizin sorunlarının gündeme getirilmesine ve çözümüne vesile olacağına inanıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.