TÜSİAD'dan Berker Ailesine ve Tekfen Holding'e Başsağlığı Mesajı

TÜSİAD, Kurucu Başkan Feyyaz Berker'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.  

TÜSİAD yayımladığı mesajında; "Sayın Feyyaz Berker'in vefatı nedeniyle TÜSİAD ailesi olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz.
TÜSİAD'ın kurucuları arasında yer alan, 1971-1980 yılları arasında derneğin ilk Başkanlık görevini, 1995-1996 yıllarında Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı görevini üstlenen Berker, iş hayatındaki ve sivil toplum alanındaki engin vizyonu ile TÜSİAD'ın gelişimine, derneğin 46 yıllık tarihi boyunca muazzam bir katkı sunmuştur. Türk özel sektörünün ve sivil toplumun gelişimine verdiği tarihsel desteğe müteşekkiriz.
Cumhuriyet ve demokrasi değerlerine mutlak bağlılık içinde ülkemizin ekonomik refahına ve toplumsal kalkınmasına ömrünü adayan Sayın Berker'i derin saygı ve minnetle anıyoruz; ailesine ve TEKFEN Holding'e başsağlığı diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.