Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Üçlü Toplantıda Terör Örgütleri İle Mücadele Konuşuldu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Osman Ganımı, ABD Avrupa Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis M. Scaparrottı ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral Joseph L. Votel’ın katılımıyla gerçekleşen üçlü toplantıda bölgedeki terör örgütleri ile mücadele konuşuldu.

Genelkurmay Başkanlığı, Orgeneral Akar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen üçlü toplantı ile ilgili açıklama yaptı. Genelkurmay Başkanlığı Karargahında gerçekleşen üçlü görüşmeye Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Ganımı, ABD Avrupa Kuvvetler Komutanı Orgeneral Scaparrottı ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral Votel katıldı. Toplantıda başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki genel güvenlik durumu ve terör örgütleri ile mücadelede alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.