Öne Çıkanlar şehit gündem özeti Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Sabri Ülker Vakfı AHEF Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi mescidi aksa altın tatil Fintek

Zirve'den Önce Akademik Forum

Türkiye’nin evsahipliğinde İstanbul’da 23-34 Mayıs günlerinde  ilk kez gerçekleşecek olan BM Dünya İnsani Zirvesi öncesi,  21 Mayıs’ta Akademik Forum düzenlenecek. Forum’un açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yapacak.

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi (SAM) tarafından Le Méridien İstanbul Etiler Hotel’de insani faaliyetler bağlamında bölgesel ve küresel konuları tartışmak ve ileriye dönük bir vizyon çizebilmek amacıyla gerçekleşek olan Akademik Forum’a akademi camiası, düşünce kuruluşları, diplomatlar, sivil toplum temsilcileri ve basın mensuplarının katılacağı bildirildi.

Akademik Forum'un alanında uzman uluslararası akademisyenlerin ve sahada aktif olarak çalışan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin insani konuları geniş perspektifle tartışmaları için zemin oluşturacağı da belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.