Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz bugünün gündem özeti dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi Gürer

Akay, “Sosyal Belediyecilik Yeni Dönemde Artarak Devam Edecek”

Seyhan’ın her köşesindeki vatandaşlarla buluşan ve gücünü halktan alan Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan  adayı Akif Kemal Akay, yeni dönemde sosyal belediyecilik anlayışlarının artarak devam edeceğini söyledi.

 

SEYHAN HALKI İLE EL ELE

Katılımca demokrasi anlayışıyla belediyeyi halkıyla birlikte yönetmeyi ilke edindiğinin altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, güneyden kuzeye tüm mahalleleri ziyaret ederek halk ile bütünleşiyor. ‘ Seyhan’ın her köşesindeki vatandaşlarla el ele gücümüzü halktan alarak ilerliyoruz’ diyen Başkan Akay, misafirperverlikleri için hemşehrilerine teşekkür etti.

 

ÖNERİLERİNİZ BİZLERE YOL HARİTASI OLUYOR

Çözüm odaklı, halkın belediyecilik yönetimine katılımını sağlayan bir yönetim anlayışı ile 5 yıl boyunca Seyhan halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Akay, mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri, dernekler, spor kulüpleri ile buluşmalarında ilkeli ve doğru bir belediyecilik hizmeti verdiğini halktan gelen geri dönüşümle görmenin de kendisine gelecek döneme ait yol haritası olduğunu söyledi.

 

BİZE VERDİĞİNİZ YETKİYİ HİZMET OLARAK SUNUYORUZ

İnsanı yöneticilikte merkezde tutan ve toplumdan gelen talepleri de dikkate almayı ilke edinen belediye başkanlığı dönemindeki hizmetlerinin devamının önümüzdeki 5 yıl içinde de süreceğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Sizlerin bize güvenerek verdiğiniz yetkiyi sizlere hizmet olarak vermek benim temel amacımdır. Yeni dönemde birlikte karar verip projelerimizi bu temel ilkeler üzerinden ilerleterek siz kıymetli Seyhan halkına hizmet olarak sunacağız’ ifadelerini kullanıp onların sevgisiyle, azimle çalışacağının garantisini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.