Öne Çıkanlar Covid19 gündem Kuşadası Belediyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer vodafone Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz

Akgül’den, Zengin’e Hizmet Teşekkürü

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak ASKİ Bölge Müdürlüğü görevinden, Pursaklar ASKİ Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ercan Zengin'i makamında ağırladı. Akgül,“Mamak yapılaşmanın çok yoğun olduğu bir ilçe. Bu nedenle ASKİ'yi ilgilendiren alanlarda da yoğun talepler oluyor. Ercan Zengin kardeşimiz de ilçemizde görev yaptığı sürece zarfında bu taleplerin giderilmesi konusunda yoğun mesai harcadı. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

"Her zaman uyum içerisinde çalıştık"
Mamak’ta, belediye ile birlikte her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını kaydeden Pursaklar ASKİ Bölge Müdürü Ercan Zengin, “Yeni görev yerimde aynı hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızın istek ve taleplerine ekip arkadaşlarımızla birlikte cevap vermeye devam edeceğiz. Başkan Mesut Akgül’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.