Öne Çıkanlar yök ito bitlis ukrayna FLOmum marka yüzü İstanbulun sokak lezzetleri Duadır Miraç Filminin konusu atlasglobal milli savunma bakanlığı terörist ırak

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Davet

Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ; İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat ve ilçedeki diğer resmi kurum amirlerini Emniyet Müdürlüğü Misafirhanesinde ağırladı.

Davete, Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Şener ve meclis üyelerimizin de katıldığı davette Emniyet Müdürü Demirağ Akyurt’un idarecilerini misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken “Akyurt Türkiye’nin en sakin ilçelerinden bir tanesi. Bu güzel ilçede görev yapmak tüm personelimiz ve benim için güzel bir duygu. Siz değerli misafirlerimize davetimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ise sohbet sırasında “Her hafta fabrikalara Perşembe günleri birlikte gittiğimiz emniyet müdürümüz, bu hafta bizi davet etti. Kendisine teşekkür ediyorum. İlçemizde tüm bu idari birimlerin uyum içinde olması, Akyurt için çok önemli. Bu birlikteliğin, uyumun artarak devam etmesini diliyorum. Değerli müdürümüze bu davet için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.