Akyurt'un Dünü, Bugünü, Yarını Ele Alındı

Ankara’nın hızlı büyüyen ilçesi Akyurt’un bu gelişiminin başlangıç noktası, bu günlere gelişi ve yarınları, Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesi’nin düzenlediği geniş katılımlı bir panelde ele alındı.

Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda düzenlenen panelin moderatörlüğünü Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan yaparken, panelistler ise Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve Akyurt Belediyesi eski başkanı Fedai Yağcı oldu.

Panele İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz’ın yanı sıra Akyurt’taki idari amirler ve Ankara’nın diğer ilçelerinden bürokratlar da katıldı.
Akyurtlu seğmenlerin oyunlarıyla başlayan panel, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’ın Akyurt ile ilgili önemli tarihi bilgiler paylaşmasıyla açıldı.

Panelistlerden Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve Akyurt Belediyesi eski başkanı Fedai Yağcı'nın konuşmalarından sonra Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesi Başkanı Uğur Acar’ın katılımcılara Seğmen Heykeli hediye etmesiyle panel sona erdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.