Öne Çıkanlar Koronavirüs Covid19 palandöken atatürk Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Hasta Sayısı Son 24 saatte kaç kişi hayatını kaybetti Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Altındağ'da Silahlı Kavga: 28 Yaralı

Ankara’nın Altındağ semtinde Pazar günü saat 15.00 sıralarında aynı taksi durağında taksileri olan iki aile arasında, av tüfeklerinin kullanıldığı kavga sonucunda 28 şahıs av tüfeği saçması ile yaralandı.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre Altındağ Plevne Mahallesinde meydana gelen çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılardan 14’ü taburcu edildi, 14’ünün ise tedavileri devam ediyor. Tedavileri devam eden şahıslardan üçünün hayati tehlikesi bulunuyor.

Taburcu olanlar ile birlikte toplam 20 kişinin gözaltına alındığı ve üç pompalı av tüfeği ile üç bıçağın ele geçirildiği olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.