‘Amacımız Günü Kurtarmak Değil, Kalıcı Hizmetler Yapmaktır’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Gökbelen Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek Vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Turgut, mahallenin yarım kalan eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını açıkladı.

Her fırsatta halkın yanında olan, onların mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Turgut, mahalle mahalle gezerek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi. Gökbelen Mahallesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan, bakkal, çay Ocakları, market, manav, kasap ve fırınları tek tek dolaşarak, hayırlı işler diledi.
 
Başkan Turgut, ‘Mazeret Değil Hizmet Üretiyoruz’
 
Silifke Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Gökbelen esnaflarının ve burada bulunan yayla sakinlerinin memnun olduklarını belirten başkan Turgut, Göreve gelir gelmez çınar ağaçlarının gölgelediği gökbelen meydanın ’da geleneksel dokuyu, doğayı ve estetik görüntüyü koruyan modernleştirme çalışmalarını gerçekleştirdi.
Başkan Turgut, “mahallemizin merkezi yollarının bakımını ve çevre düzenleme çalışmalarını yerine getirdik. Bu yılda yarım kalan yollarımızın asfaltlama, parke ve bakımlarını gerçekleştireceğiz Esnaflarımız ve vatandaşlarımız bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler Gökbelen bizim için ayrı bir öneme sahiptir mahallemize bu yayla sezonunda da en güzel hizmetleri ulaştıracağız, bu vesile ile biz de yayla esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların varsa taleplerini yoksa sohbetlerini dinleyeceğiz açıklamasında bulundu. Turgut, “Bizlere inanan ve güvenen halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
VATANDAŞLARDAN SİLİFKE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR MESAJI
 
Silifke Belediyesi’nin Gökbelen Mahallesi’nde yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını ifade
eden vatandaşlar: “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yaylamız yıllardır görmediği hizmeti ve ilgiyi gördü. yolları bir taraftan asfaltlanırken diğer taraftan çeşmesi, meydanı ve pazar yeri güzel bir bakım gördü. Belediyemiz sayesinde mahallemiz modern ve bambaşka bir görünüme kavuştu. Yaylamızın bu
görüntüsü, nüfusunun her geçen gün artmasına ve yaylamızın değer kazanmasına vesile oldu hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.