Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Ankara'da Yarın Okullar Tatil Mi?

Kar yağışının Ankara'da akşam saatlerinde başlaması üzerine öğrenciler ve veliler okulların 26 Aralık'ta tatil olacak mı haberlerini beklemeye başladı.


Ankara'da 17.00'dan sonra başlayan kar nedeniyle buzlanmaya karşı yarın okullar tatil olup olmayacağı konusunda Valilikten açıklama gelmedi. Veliler ve Öğrenciler tarafından Ankara'da okulların tatil edilip edilmediği merak konusu oldu.

Meteorolijiden edinilen bilgiye göre; Kar yağışının gece geç saatlerine kadar aralıklı devam edeceği ve 6-12 cm birikebileceği tahmin ediliyor, Hava sıcaklığının gece -4, gündüz ise -2 derece olarak tahmin ediliyor.  

Ankara Valililği'nden bugün sabah saatlerinde yapılan açıklamada; "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, 25.12.2018 Salı günü ilimizde yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşeceği ve çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir.

Kar yağışının ardından ilimizde hava sıcaklıkları bir süre gündüz vakitleri dâhil sıfır derecenin altında seyredeceğinden, kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi  

Valilikten Tatil Açıklaması Geldi

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabı twitter'den yapılan açıklamada; "Meteorolojik verilere göre sabaha kadar devam etmesi beklenen kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(Çarşamba günü)ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Kar Okul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeliz yalaza 5 yıl önce

Lütfen tam cvp verin

Avatar
Yeliz yalaza 5 yıl önce

Lütfen tam cvp verin

Avatar
İsimsiz 5 yıl önce

Yaaa hadi okullar tatil olsun gidip vali beyin ayağına kapanacam

Avatar
Yiğit kılıç 5 yıl önce

Vali amcacigim kirma bizi lutfen tatil olsun

Avatar
Yigitç 5 yıl önce

Yarın tatil yap vali dayıcım

Avatar
Yigitç 5 yıl önce

Tatil olsun

Avatar
ismini vermeyen kullanici 5 yıl önce

Sqgolun iyi haberler veriyorsunuz teşekkur ederiz

Avatar
5 yıl önce

Tatil ANKARADA