Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener vakıfbank ihracat gündem özel vodafone

Ankara’ya İkinci Oto Galericiler Sitesi Geliyor…

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER üyelerinin Ankara’ya İkinci Galericiler Sitesini yapmak amacı ile kurduğu S.S. Ankara Oto Galericileri Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi ANOKOOP adına Yenimahalle İvedik’te yer alan arsanın alım işlemleri tamamlandı. 

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER üyelerinin Ankara’ya İkinci Galericiler Sitesini yapmak amacı ile kurduğu S.S. Ankara Oto Galericileri Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi ANOKOOP’un Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı neticesinde Ankara’ya İkinci Galericiler Sitesinin yapımı için gerekli arsanın alım kararının çıkmasının takiben Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları görüşmeler neticesinde Yenimahalle İvedik’te yer alan arsanın finans ve yapım için uygun olduğu kararını vererek arsanın alım işlemlerini tamamladı.

Arsa alımını takiben hızla projelendirme aşamasının da hızla tamamlanması ve Ankara’nın İkinci Galericiler Sitesinin temelinin ivedilikle atılması bekleniyor.

-“Birçok sorun ve engellemelerle karşılaştık ama yılmadık”-

Ankara Oto Galericiler Derneği Başkanı İlkay Kalkan, çıktıkları bu yolda nice zamandır birçok sorun ve engellemelerle karşılaştıklarını ama yılmadıklarını belirterek “Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER olarak Ankara'ya İkinci Galericiler Sitesini kazandırmak için çıktığımız bu yolda son derece önemli bir adım atarak ANOKOOP adına Yenimahalle İvedik'de yer alan arsanın alım işlemini tamamladık. Haklı davamızda ve kutlu yürüyüşümüzde önemli bir etabı tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kutlu yürüyüş devam edecek, önce Allah'ın izni ve yardımı ile Oto Galericiler Sitemizin açılış gününü de tüm esnaf arkadaşlarımız ile birlikte yapacağız. Destek veren, yanımızda yer alan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Güç birlikten doğar ve bizim ANODER ve ANOKOOP çatısı altında gerçekleştirdiğimiz bu birliktelik her türlü engelleme ve zorluğa rağmen nice başarılarla devam etmekte ve edecektirde. Gücümüz birliğimiz, gücümüz haklılığımız, gücümüz hakka, halka ve doğruya olan inancımızdır.” dedi.

Ankara’nın İkinci Galericiler Sitesi en kısa sürede tamamlanacak

Projelendirme ve İnşaat için her türlü hazırlıklarının tamam olduğunu belirten ANODER Başkanı Kalkan, “ilgili ruhsat ve izinleri takiben hızla temelimizi atacak ve en kısa sürede hem Ankara’mıza, hem vatandaşlarımıza, hem de esnaf arkadaşlarımıza önemli bir hizmeti kazandırmış olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yufus 6 yıl önce

kaç dükkan olacak başkanım kaç metre kare olacak üyemi olmamız gerekiyo paramı yatırmamız lazım