Ankette En İyi Belediye Başkanı Çıktı "Çay Söylim Mi?" Dedi

ANKARA(ANKA) - CHP Genel Merkezi tarafından uyarı cezası verilmesi istemiyle parti Disiplin Kurulu'na sevkedilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Hakan Bayrakçı'nın SONAR kamuoyu araştırma ve danışmanlık şirketi tarafından yapılan bir ankette Türkiye'deki "en başarılı belediye başkanı" seçildi. Tanju Özcan'ı başarılı bulanların oranı yüzde 68.3 oldu.



İkinci sırada AK Partili Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yüzde 64.2 başarı oranıyla; üçüncü sırada AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yüzde 62.4'lük başarı oranıyla; dördüncü sırada ise MHP'li Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yüzde 61.1'lik başarı oranıyla bulundu.



-"ÇAY SÖYLİM Mİ..?"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, anket sonuçlarını Bolu Belediye Meclis toplantısında sinevizyon eşliğinde duyururken şöyle konuştu:

"Evet arkadaşlar sizi mutlu edecek bir haberim var. Bugün bir anket yayınlanmış. Size de yakın bir firma: SONAR. Bakın bakalım bugün yayınladığı anket. İl belediyelerine bakın ne yazıyor orada? Şu anda Türkiye'de rekor bir destekle başarılı buluyorum diyenler yüzde 68.3'e çıktı. Ve birinçi olmuşuz. Ama bu başarımı Millet İttifakı'nın meclis üyeleri yanı sıra -Milliyetçi Hareket Partilileri katmadan söylüyorum- sizin beceriksizliğinize de borçluyum. Çok teşekkür ediyorum, önümüzü açtınız, Allah bin kere razı olsun. Yapan firmayı araştırın. Bütün haberlerde var bugün... Çay söylim mi?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.