Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hadise elazığ Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya palandöken doğalgaz Covid 19 CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY tunceli polis

Antalya'da Demokrasi Nöbeti Çoçuklarla Renkleniyor

Yurdun her tarafında demokrasi nöbeti devam ediyor. Antalya'da demokrasi nöbetini çocuklar renklendiriyor
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından yurdun dört bir yanındaki meydanlarda olduğu gibi Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda da 7’den 70’e Antalyalılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla demokrasi nöbetine devam ediyor.
Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetinin 13. gününde Antalyalı vatandaşlar meydanı boş bırakmadı. Zaman zaman şölene de dönüşen bekleyişe Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de ilk günden bu yana destek veriyor. Şehrin siyasetçi ve yöneticilerinin de sık sık yer aldığı Antalya’daki nöbete vatandaşların yanı sıra iş dünyası ve turistlerin de katıldığı ve Türkiye demokrasisine destek verdiği görüldü. Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda dikkat çeken bir başka detay ise küçük çocukların nöbete büyük ilgi göstermesi oldu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Vali Münir Karaloğlu’nun özel ilgi gösterdiği meydandaki çocuklar bekleyişi renklendirdi. Çocuk sevgisi ve şefkati ile de tanınan Başkan Türel, demokrasi nöbetinde sık sık yer alan küçük darbe nöbetçisi Ali Samut ile mini bir sohbet gerçekleştirdi. Darbenin küçük nöbetçilerinden Ali Samut, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i çok sevdiğini ve örnek aldığını ayrıca Vali Münir Karaloğlu’nu Bursa’da  gördüğünü ve tanıdığını söyledi. Başkan Menderes Türel ve küçük Ali’nin bu sohbeti çevredeki vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.
Çocuklarla renklenen Antalya Cumhuriyet Meydanı‘ndaki nöbet ilk günkü heyecan ve coşku ile devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.