Bağarası Beklediği Pazar Yerine Kavuştu

Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’ne kapalı pazar yeri hasreti bitti. En son 1977 yılında elden geçirilen Bağarası pazar yeri tam 40 yıl sonra Söke Belediyesi tarafından modern hale getirildi.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz Cuma günü Güllübahçe Mahallesi’nde mesire alanının açılışını yapan Söke Belediyesi, bu kez Bağarası Mahallesi’nin kapalı pazar yeri açılışını yaptı. En son 1977 yılında elden geçirilen Bağarası Pazaryeri tam 40 yıl sonra Söke Belediyesi tarafından modern hale getirildi. 4 bin metrekare kapalı alana sahip Bağarası kapalı pazaryeri yaklaşık 5 aylık sürede tamamlandı.

"Yapamayacağımız İşlerin Sözünü Vermedik"

Törene Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP 22. Dönem Milletvekili Mehmet Semerci, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş da katıldı. Açılışta konuşma yapan Söke Belediye Başkanı Toyran, vatandaşlara 4 yıl öncesini hatırlatarak, o gün yaptığı konuşmada Bağarası’nın alamadığı ve istediği yatırımları yapacağının sözünü verdiğini belirterek, “Geçmişte Bağarası Halkı’na söz verilip de yapılamayanları, eksiklikleri iyi biliyorduk. Bunlar yapmak bize nasip oldu. Bugüne kadar söz verdiğimiz her şeyi yerine getirme şansına sahip olduk. Yapamayacağımız işlerin de sözünü vermedik. Biz temel atmadan ziyade açılışlarla var olmak istiyoruz” dedi.

Kurdele kesiminin ardından törende TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Saime Cantürk sahne aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.