Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

Bakırköy Belediyesi’ne Fizik Tedavi Stajyerlerinden Teşekkür

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Engelliler Merkezi  Omurga Atölyesi’nde stajlarını tamamlayan öğrenciler, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na ve Bakırköy Belediyesi çalışanlarına bu imkanı kendilerine verdikleri için teşekkür etti.

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Omurga Atölyesinde staj yapan öğrenciler, meslek hayatlarıyla ilgili yararlı bilgiler edinmenin yanı sıra pratik yapma imkanını da fazlasıyla bulduklarını ifade ederek, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin hastalara şifa öğrencilere ise staj imkanı sunmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Kerimoğlu ise “Verilen hizmet açısından Türkiye’de konusunda uzman hocalarımızda beğenisini kazanan merkezlerimizde;  stajlarını tamamlayan öğrencilerin  burada edindikleri pratik ve bilgilerden dolayı duydukları memnuniyet bizim için önemli. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.