Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu konser türk telekom çukurova belediyesi çukurova belediye başkanı soner çetin

Bakırköy’de Rock Festivali Yapıldı

 Bak’ın Rock Festivali’nin ikincisi Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği işbirliğiyle ücretsiz düzenlenen Bak’ın Rock Festivali’nde, Devil, Objektif, Naulitus, Altın Madalyon, Tarkan Çadır Band, Flash, Ekvator, Grand Fathers ve Sis sahne aldı.

Festivali yeni açılan Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksinde düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Kültür ve sanatın başkenti Bakırköy’de; öncelikle gençlerle buluşmayı ve rock müziğine yeni bir soluk olmayı hedefliyoruz. Bu sene birbirinden kaliteli sekiz grubun sahne aldığı festivalde; baskıya, sömürüye, tacize, şiddete isyanımızı dile getirdik. Bak’ın Rock Festivalini artık geleneksel hale getirdik ve önümüzdeki yıllarda da festivalimiz sürecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.