Öne Çıkanlar adana İlişkilerde Submarining Belirtileri Nelerdir 65. kabine bakanları Onur Ata Çe roche e-muhtıra chp grup başkan vekili iç işleri bakanı efkan ala abank balıkresir en çok zamlanan sebze tatil

Başkan Acar Çocuklara Belediye Yönetimini Anlattı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “İnsanlar ve Yönetim” üniteleri kapsamında İzmir Türk Koleji Marmaris Kampüsü'nde eğitim gören 4. sınıf öğrencilerini ağırladı.

Marmaris Belediye Başkanı Acar’ın konuğu olan öğrenciler, merak ettikleri konuları belediyenin en yetkili ağzından öğrendi. Acar, belediyelerin kanunlarla belirlenmiş görev ve sorumluluklarını, halka hizmet için yerine getirdiğini belirterek, belediye birimlerinin görevlerini anlattı. Ardından çocukların sorularını yanıtlayan Acar, çocuklara yaz aylarında açılacak olan Burunucu Parkı’ndaki macera temalı oyun gruplarının müjdesini verdi. Acar, ziyaret sonunda çocuklara Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri olan Nutuk'u armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.