Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk bodrum chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank iata kastamonu

Başkan Altınok Öz Rıza Eliş İçin Dağıtılan Kırk Yemeğine Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Rıza Eliş için dağıtılan kırk yemeğine katıldı.

Kartal Cemevi’nde dağıtılan yemeğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve çok sayıda meclis üyesi katıldı. Yemek dağıtımından önce Rıza Eliş için dua okundu. Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada; “Bugün Rıza Eliş için dağıtılan kırk yemeği için Kartal Cemevi’ndeyiz. Bir kez daha mekânı cennet olsun diyorum. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.