Başkan Altınok Öz, "Türkiye’nin Geleceği İçin Sandık Başına"

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu eşi Feray Öz ve kızı Zeynep Öz ile birlikte kullandı. Başkan Altınok Öz, Türkiye’nin geleceği için tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu sabahın erken saatlerinde Kordonboyu Mahallesi Doğa Koleji’nde ailecek oy kullanan Başkan Altınok Öz, sandık görevlilerine de gün boyu sürecek çalışmalarında başarılar diledi.


Başkan Altınok Öz, “Türkiye’nin geleceği için; Cumhuriyet, demokrasi ve adil bir ülke için oyumuzu kullandık. Vatana millete hayırlı olsun. Geleceğimiz için oy kullanalım.” dedi. Oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Altınok Öz’e özellikle aileleriyle birlikte oy atmaya gelen çocuklar yoğun ilgi gösterdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.