Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Başkan Çetin: “Muhtarlarımız İstiyor Biz Yapıyoruz”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahalle muhtarlarıyla el ele omuz omuza çalıştıklarını belirterek, “Muhtarlarımız belediyemizin gönüllü temsilcileri onlar isteyecek bir yapacağız. Herhangi bir muhtarımızın mahalle ile ilgili talebi belediye bürokratlarımız için benim talimatımmış gibi kabul ediliyor” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Çukurova’daki tüm mahalle muhtarlarının katıldığı yemekte konuşan Başkan Soner Çetin, muhtarlarla el ele omuz omuza çalıştıklarını söyledi. Mahalle muhtarlarının iyi niyetle ve gayret içinde hizmet verdiğini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Hepimizin amacı ortak. Halkın oyuyla göreve geldik ve bize güvenen vatandaşlarımıza hizmet etmek” dedi.

Başkan Soner Çetin, muhtarları belediyenin gönüllü temsilcisi olarak gördüklerini belirterek, “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız bizi uyarmaz eksiklikleri söylemezse biz farkına varmayabiliriz. Herhangi bir muhtarımızın mahallesiyle ilgili bir talebi olmuşsa belediye bürokratlarımız bunu benim talimatım gibi kabul ediyor. Şimdiye kadar alnımızın akıyla görev süremizi devam ettirdik. Kalan süremizde de el ele omuz omuza hizmet vereceğiz. Muhtarlarımız isteyecek biz yapacağız. 2 buçuk yılı alnımızın akıyla tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü de, Başkan Soner Çetin’in hem federasyon hem de konfederasyon için yeri ve değerinin ayrı olduğunu vurguladı. Başkan Soner Çetin’in muhtarlarla ilgili herhangi bir talebi olduğunda hiçbir zaman geri çevirmediğini kaydeden Mahmut Gülcü, muhtarlara seslenerek, “Soner Başkanın kıymetini bilin” ifadesini kullandı.

Çukurova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mahfesığmaz Mahallesi Muhtarı Kazım Tokköz ise konuşmasında, “Her zaman muhtarların değerini bilen, başımızı hiç önümüze eğdirmeyen Soner Çetin başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemekte muhtarlar Başkan Soner Çetin’e kendilerine verdiği destek ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.