Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akbank

Başkan Çetin’e Galibiyet Sözü Verdiler

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adana Basketbol takımına Kayseri Basketbol maçı öncesi moral yemeği verdi.

Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, Basketbol Adana İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, kulüp yöneticileri, baş antrenör Mehmet Öztürk ve teknik heyetin katıldığı yemekte kadın basketbolcular bugün (2 Kasım Cumartesi) günü oynanacak Kayseri Basketbol maçı için Başkan Soner Çetin’e galibiyet sözü verdiler.

Başkan Soner Çetin, “Her zaman sizlerin yanındayız. Bu haftaki maçınızı da izleyeceğim. Dilerim maçtan galibiyetle ayrılırsınız. Bu sezon Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay da, Kayseri Basketbol maçından galibiyet beklediklerini belirterek, Adanalıların maça gelip takıma destek vermesini istedi. Mehmet Işıkay bu yıl hedeflerini Avrupa Kupalarına katılmak olarak belirlediklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.