Başkan Ertürk Oyunu Kullandı

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için oyunu kullandı. Başkan Ertürk oyunu eşi Meral ile çocukları Mustafa ve Vildan ile birlikte kullandı.


Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eşi Meral Ertürk ile çocukları Mustafa ve Vildan’la birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için oyunu kullandı. Kahramankazan Örencik Köyü Konağı’ndaki 1098nolu sandıkta kullanan Ertürk ve ailesine, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ahmet Fethan Baykoç da eşlik etti.


Demokrasi şöleni
Ertürk, oyunun bulunduğu zarfı sandığa atarken, halk oylamasının Türkiye ve Kahramankazan için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Ertürk, “Huzur ve hoşgörü ortamı içeresinde kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın seçime olan ilgisinin son derece yoğun olduğunu gördüm. Bu aziz milletin basireti ve feraseti noktasında seçim tam bir demokrasi şöleni şeklinde geçiyor. Dünyaya barış ve kardeşlik getirecek bir seçim olmasını diliyorum, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Okulları gezdi, engellilere yardım etti


Ertürk, oy kullanma süresince ilçedeki okulları tek tek ziyaret etti. Okullarda oyunu kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Ertürk, sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi. Ertürk, oyunu kullanan şehit aileleri ve gazilerle de yakından ilgilendi. Ertürk ayrıca, oy kullanmak için okullara gelen engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerini taşınmasına da yardım etti.


Belediyeden özel hizmet
Kahramankazan Belediyesi ekipleri, sandık başına gitmekte zorlanan hasta ve yaşlı vatandaşlarla özel olarak ilgilendi. Talep eden hasta ve yaşlı vatandaşlar, evlerinden ve tedavi gördükleri hastanelerden alınarak oy kullanacakları okullara götürüldü. Oylarını kullanan hasta ve yaşlı vatandaşlar daha sonra yeniden evlerine ve tedavi gördüğü hastanelere bırakıldı.


İkramlar yapıldı
Kahramankazan Belediyesi ekipleri ayrıca, oy verme işlemi süresince okullarda, vatandaşlara ve sandık görevlilerine çeşitli ikramlarda bulundu. Okullara kurulan çay ocakları ile vatandaşlara, sandık ve güvenlik görevlilerine çay ve yiyecek servisi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem öz 6 yıl önce

Ak partili Ankara Kazan belediye başkanı Lokman Ertürk'ü rüşvete doyuramıyoruz. Allah rızası için birileri bu adamı sorgulasın. Hakkında bir şey diyene "Benim üzerimden Cumhurbaşkanımızı hedef alıyorlar" diyerek hedef şaşırtıyor. Yaramaz çocuklar gibi yönetime sığınıyor ama arada yapacağını yapıyor. En son İmrendi-Orhaniye-Aydın imar planlarında avanta alacak diye yapmadığını bırakmadı. İmar müdürü Levent Karagöl bunun takipçisi, adı lekelendi diye onu emlak müdürü yaptı, ama zamanla değiştirdiği diğer ekipleri bunun adına para toplamaya devam ediyorlar. Şoförünün üzerine bile ne mallar yapıldığı. Kazana gelirken sağdaki "Selpa" dükkanlarının yeri planlanırken de ham araziden pay aldı, hemen satıldı ve parası cebine konuldu.