Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan sgk kastamonu chp Bala Konyada Askeri Uçak Düştü boyun Ankarada Silahlı Çatışma halkevleri

Başkan Günel'den 1 Mayıs Mesajı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Nasıl ki dünyada her şey emeğin ürünüyse, küresel salgınla mücadelenin kahramanları da emekçilerdir ve kuşkusuz ki geleceğe güvenle bakabildikleri güzel bir yaşamı hak etmektedirler. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Günel mesajında; "Emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, kutlanmaya başlandığı 1890 yılından itibaren barışa, özgürlüğe ve adalete çağrı yapan bir bayram olmuştur. Eşit ve adil bir dünya özlemi taşıyan 1 Mayıs, işçi ve emekçilerin yüzyıllardır sürdürdüğü hak arama mücadelesinin sembolüdür


Yıllardır meydanlarda büyük bir coşku içerisinde kutlanan, emekçilerin taleplerini dile getirdiği 1 Mayıs, bu yıl ne yazık ki tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlanacaktır. Bu salgın bizlere emeğin en yüce değer olduğunu ve dayanışmanın önemini bir kez daha göstermiştir. Nasıl ki dünyada her şey emeğin ürünüyse, küresel salgınla mücadelenin kahramanları da emekçilerdir ve kuşkusuz ki geleceğe güvenle bakabildikleri güzel bir yaşamı hak etmektedirler. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.

Emekçilerin Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü kutluyor,  omuz omuza, yürek yüreğe kutlayacağımız nice 1 Mayıslarda buluşmak temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.