Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş

Başkan Güney Kardeş Şehir Weilburgda

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney  ve eşi Weilburg’da Hans Peter Schick’in davetlisi olarak ''Weilburg Scholsskonzerte'' Uluslararası Klasik Müzik Festivalinin açılış konserine ve yerel seçimleri kazanarak yeni Belediye Başkanı seçilen Johannes Hanisch 'in mazbata törenine katılmak için gittiği Kardeş şehir Weilburg'da ziyaretlere devam ediyor.



''Weilburg Scholsskonzerte'' Uluslararası Klasik Müzik Festivalinin açılış konserine katılan Başkan Güney ve eşi konser sonrasında, Almanya'ya yerleşen Kızılcahamam Belediyesi'nin eski personeli Hikmet Bozkurt ve eşi  Mehtap Bozkurt tarafından ziyaret edildi.
Bozkurt çiftinin yeni doğan bebeklerine hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney, Belediyemizin uyguladığı hoşgeldin bebek hediyesini takdim ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.