Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan gündem başlıkları çin recep tayyip erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk telekom CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Başkan Kayalı FAI Yetkilileri İle Bir Araya Geldi

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, ile 2020 yılında Türkiye’de yapılacak olan 5’nci Dünya Hava Oyunları hazırlıkları kapsamında Türkiye’de incelemelerde bulunan Dünya Hava Sporları Federasyonu (FAI) yetkilileri ile bir araya geldi.

Kuşadası Belediyesinden yapılan açıklama göre, Belediye Başkanı Kayalı, FAI ve Türk Hava Kurumu yetkilileri Güvercinada’da düzenlenen yemekli toplantıda görüştü. FAI heyetini Kuşadası’nda görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Kayalı, 5’nci Dünya Hava Oyunları’na Kuşadası Belediyesinin ellinden gelen desteği vereceğini dile getirdi.

 6-12 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan 5’nci Dünya Hava Oyunlarında 100'den fazla ülkeden 4 binden fazla sporcunun katılımıyla Türkiye’nin 6 farklı noktasında gerçekleşecek. Paraşüt, planör, balon, yamaç paraşütü, yelken kanat, model uçak, genel havacılık, deneysel havacılık gibi temel hava sporları branşlarında düzenlenecek olan organizasyon ile ilgili olarak 2 Temmuz tarihinde Antalya’da değerlendirme toplantısı yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.